06 80 223 223 tanacsadas@nutricia.hu

Táplálkozási segédletek

taplalkozasi-segedletekMiközben felkészül az egyes kezelésekre, elviseli vagy éppen befejezi azt, reméljük, hasznosnak találja az itt található információkat. További tanácsokat kaphat szakorvosától, háziorvosától, szakápolóktól, dietetikustól.

 

Letölthető kiadvány

Miközben felkészül az egyes kezelésekre, elviseli vagy éppen befejezi azt, reméljük, hasznosnak találja az itt található információkat. További tanácsokat kaphat szakorvosától, háziorvosától, a szakápolóktól, dietetikustól.

Tovább

Gyakori kérdések táplálkozási nehézségek esetén, daganatos betegségben

Annak érdekében, hogy szervezetének megadja a megfelelő támogatást a daganatellenes kezelések ideje alatt és elősegítse felépülését, a legfontosabb, hogy szervezetét a lehető legjobb tápláltsági állapotba hozza.

Tovább

Gyakori kérdések a tápszerekről

Az alábbiakban táplálással és tápszerekkel kapcsolatos gyakori kérdéseket és annak válaszait olvashatja.

Tovább

Kihez fordulhatok daganatos megbetegedés esetén?

Az alábbiakban azokat a szakembereket, orvosokat gyűjtöttük össze, akikkel daganatos megbetegedés esetén nagy valószínűséggel kapcsolatba kerül a beteg, és akik szerepet játszanak a táplálásterápiában.

Tovább

Orvosi kifejezések szótára – daganatellenes terápia kapcsán

Megérteni az orvosunk által használt orvos-szakmai szakzsargont, valódi kihívást jelenthet. Összegyűjtöttük a leggyakrabban használt kifejezéseket és jelentésüket, hogy segítsük az eligazodást az orvosi nyelvezetben a vizitek és a terápia során.

Tovább